CoComelon - Uzsonnás doboz készlet, 15 darabos

CoComelon - Uzsonnás doboz készlet, 15 darabos
13 590 Ft
+272 hűségpont ajándékba - Részletek...
72063
Ezt a színes uzsonnás doboz készletet a CoComelon animációs sorozat ihlette. A dinnye mintás, mosolygós uzsonnás doboz tükörtojásos szendvicset, tépőzáras almát és egymásba rakható nyalókát, többféle evőeszközt és kiegészítőt tartalmaz. A játék során a kicsik tanulhatnak és fejlődhetnek, miközben szortíroznak, összeillesztenek és ismerkednek az ételekkel. Tökéletes választás a bölcsis és ovis korosztálynak, akik játszva tanulhatnak számolni, színeket felismerni, szétválogatni. A csomagban egy oktató kártya csomag is megtalálható az ételek csoportosításáról. (angol nyelvű) A szerepjátékok segítenek a kreativitás kibontakozásában, ami fontos szerepet tölt be a kisgyermekkorban.
A termék mérete: 13 x 27 x 21,5 cm.
A "CoComelon - Uzsonnás doboz készlet, 15 darabos" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

CoComelon - Uzsonnás doboz készlet, 15 darabos

CoComelon - Uzsonnás doboz készlet, 15 darabos

13 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.