Coding Critters - Tanítható robot nyuszi

Coding Critters - Tanítható robot nyuszi
Nyuszi hopp, nyuszi hopp! Játssz a robot nyuszival, tanítsd és segíts neki, közben pedig fejlesztheted gondolkodásodat is.
A Learning Resources Coding Critters robot nyuszijával játékosan fejlesztheted gyermeked logikus, előrelátó és kritikus gondolkodását. A nyuszi hátán lévő nyilakkal taníthatod meg a nyuszit, merre menjen, egyszerű egy-két lépésből álló feladatoktól az összetettebb, akár 10-15 lépésből álló feladatokig. Segítségedre lesznek a kis tappancsok, amivel megtervezheted a nyuszi útját és egy magyar nyelvű képes füzetecske, amiben megismerheted a robot nyuszi egy napját, hogy keresi meg a répáját, hogyan játszik barátaival. A készletben megtalálod a nyuszi hintáját, és kertjének részeit a fával és a liftes csúszdával, ahogyan Bopper répáját, kiskocsiját és barátait. Ha pedig csak egyszerűen játszótársra vágysz, válaszd a játék üzemmódot, amikor a nyuszi táncol, ugrándozik, énekel neked.
A játék elemmel működik (3 AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Coding Critters - Tanítható robot nyuszi" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
67936
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Coding Critters - Tanítható robot nyuszi
Coding Critters - Tanítható robot nyuszi

Coding Critters - Tanítható robot nyuszi

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.