Color Code társasjáték

12 590 Ft
+252 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
10 éves kor fölött
1-3 nap
77687
Mindannyian társítunk színeket egy-egy kifejezéshez. Ti milyen színeket társítotok a zenéhez, a szörfözéshez vagy a varázslathoz? És vajon tudjátok, hogy a családotok, barátaitok milyen színt adnának ezeknek? A Color Code-ban éppen arra megy ki a játék, hogy csapatban megpróbáljátok feltörni egymás színkódját, azaz összepárosítani a saját színasszociációtokat a többiekével.
A játék során három fogalmat kell magatok elé tennetek. Az egyik játékos a színkódoló, aki mindhárom fogalomhoz egy-egy színt társít, és a nála lévő színkártyákat lefelé fordítva leteszi maga elé. A társaság többi tagjának együttműködve meg kell tippelnie, hogy vajon melyik fogalomhoz melyik színt társította a kódoló. Minél gyakrabban sikerül eltalálni a színkódokat, annál magasabb szintre juttok. Minden találatért pontot kaptok, aki a legtöbb pontot összegyűjtötte, az lesz a győztes.
A Color Code társasjáték remek választás családi vagy baráti összejövetelekre, hiszen segít megismerni a társaság tagjainak gondolkodását. Hagyatkozzatok az intuíciótokra és legyetek ti a legügyesebb kódfejtők!
Átlagos játékidő: 20-30 perc
A "Color Code társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Color Code társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Piatnik

Color Code társasjáték

Color Code társasjáték

12 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.