Color Cubed Strategy - Logikai társasjáték

Color Cubed Strategy - Logikai társasjáték
5 950 Ft
+119 hűségpont ajándékba - Részletek...
Learning Resources
nem rendelhető
81410
Hány színt tudsz összepárosítani? Minden játékos 6 kártyával kezd, és úgy kell őket a játékterületre helyezniük, hogy legalább egy színt párosítson egy már ott lévő játékkártyához. Minél több azonos szint tudsz egymás mellé tenni, annál több pontot szerzel, de vigyázz, mert ezzel épp elősegíted, hogy a következő játékos még több ponthoz jusson! Párosítsd össze a legtöbb színt, és nyerj! A stratégiai játék három nehézségi szinten játszható.
A játék különféle készségeket fejleszt, beleértve a kritikus gondolkodást, a problémamegoldást, a színazonosítást és színpárosítást, Ez a színpárosító kirakós játék az egész család számára szórakoztató lehet.
A játékkártyák 7,5 cm-es négyzet alakúak, kemény kartonból készültek.
A "Color Cubed Strategy - Logikai társasjáték" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 5 és 9 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Color Cubed Strategy - Logikai társasjáték

Color Cubed Strategy - Logikai társasjáték

5 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.