Color Me Mine - Violetta hátizsák

Color Me Mine - Violetta hátizsák
6 890 Ft
+138 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
25590
Megérkeztek a fantasztikus Color Me Mine színezhető hátizsákok, Disney Violetta mintával! A különleges festéknek köszönhetően az alkotások nem kopnak le. Pompás képeket és festményeket készíthetünk a cipzáros hátizsákra a Violetta minták alapján. A legjobb hatás érdekében tervezd meg a színeket, mielőtt nekiállsz festeni. A Color Me Mine színezhető hátizsák - Violetta nedves ruhával és egy kis szappanos vízzel tisztítható. A Color Me Mine - Színezhető hátizsák Violetta mintával van díszítve, így teljesen új színvilágot rajzolhatsz rá! Méretek: 24 x 10 x 38 cm.
A Color Me Mine márkájú "Color Me Mine - Violetta hátizsák" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Color Me Mine

Color Me Mine - Violetta hátizsák

Color Me Mine - Violetta hátizsák

6 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.