Cool Maker - Körmös kiegészítő

10 890 Ft
+218 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
76706
A lányok csillogó meglepetéseket fedezhetnek fel a Cool Maker Go Glam csillámos körmök meglepetés szettel! Ez a felragasztható körömkészlet tele van izgalmas meglepetésekkel. Két divatos körömstílust tartalmaz és mindent, amire szükség lehet a körmök díszítéséhez.
Már a doboz kibontása is csupa szórakozás! A készletben több, mint 80 felragasztható köröm található meg, többek között színváltós, vízre megjelenő minta, sötétben világító, 3D hatású körmök, exkluzív körömmatricák, körömlakkok, stb. Nem lehet tudni, milyen jellemzőket vagy stílusokat rejt a körömkészlet, amíg a lányok ki nem csomagolják az összes meglepetést. Feldíszíthetik körmeiket a meglepetés körömlakkal, és átalakíthatják a saját kedvükre, úgy hogy a fóliák segítségével csillogó matricákat készítenek. A körmök kombinálhatóak, hogy a lányok még jobban kifejezhessék saját, egyedi stílusukat!
A "Cool Maker - Körmös kiegészítő" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 8 és 18 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Cool Maker - Körmös kiegészítő" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Cool Maker - Körmös kiegészítő

Cool Maker - Körmös kiegészítő

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.