Cool Maker - Kumikreator 3 az 1-ben

14 890 Ft
+298 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
77418
A lányok különleges, egyedi karkötőket és nyakláncokat készíthetnek maguknak és barátaiknak a Cool Maker Kumi Kreator készlettel. Most csillogó barátság gyöngyöket is tartalmaz a készlet. A KumiKreator Bead N Braider varázslatosan fonja a karkötőket a lányok szeme előtt, így a gyerekek megismerhetik a gépi karkötőkészítés mechanikáját is.
Emellett a szett segítségével a csajok igazi ékszertervezőnek érezhetik magukat, ami amellett, hogy fejleszti a kreativitásukat, képzeletüket, logikus gondolkodásukat és finommotorikájukat, lehetőséget teremt számukra az önkifejezésre, ami a tinédzserkor és a felnőtté válás kifejezetten fontos lépcsőfoka.
A "Cool Maker - Kumikreator 3 az 1-ben" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 8 és 18 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Cool Maker - Kumikreator 3 az 1-ben" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Cool Maker - Kumikreator 3 az 1-ben

Cool Maker - Kumikreator 3 az 1-ben

14 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.