2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Cool Maker - Pop Style karkötő készítő készlet

Cool Maker - Pop Style karkötő készítő készlet
12 190 Ft
+244 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81175
Trendi, különleges kiegészítők minden mennyiségben!
A Cool Maker Pop Style karkötő készítő készlettel a kislányok nem mindennapi, különleges formájú gyöngyökből készíthetnek stílusos ékszereket maguknak vagy barátnőiknek.
A dobozban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: 170 db prémium minőségű gyöngy - köztük arany színű láncszemek, emojikkal vagy épp betűkkel díszített gyöngyök, homokóra alakú, csíkos vagy kristályszerű gyöngyök -, a karkötőkészítő eszköz, valamint egy praktikus, belső elválasztókkal rendelkező gyöngytároló.
A kis alkotóknak nincs más dolguk, mint megtervezni az ékszert, majd rápattintani a gyöngyöket tetszőleges sorrendben a mellékelt gumikarikákra, és már kész is a mozaikszerű karkötő. A pattintós gyöngyök megkönnyítik a kislányok számára az ékszerkészítést, hiszen ezáltal nem kell bajlódni a karkötő méretre igazításával, a kapcsokkal vagy a csomókkal.
A készlettel 10 darab karkötőt készíthetnek el a gyerekek.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A "Cool Maker - Pop Style karkötő készítő készlet" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Cool Maker - Pop Style karkötő készítő készlet

Cool Maker - Pop Style karkötő készítő készlet

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.