Smoby - Cotoons kocka bébi puzzle

Smoby - Cotoons kocka bébi puzzle
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
nem rendelhető
28836
A Cotoons kocka bébi puzzle kifejezetten babáknak készült, kétféle képet is kirakhatnak. A puzzle kockákban különféle hangokat kiadó mini foglalkoztatók is helyet kaptak, úgy mint kattogó kerék, forgó gömb, hangot adó napocska. A puzzle-t egy puzzletálcán tárolhatod, aminek az oldalába helyezgeted a késtségfejlesztő játékokat, közepére pedig a magát a puzzle-t.
A tálca mérete 30 x 21 x 6 cm.
A "Smoby - Cotoons kocka bébi puzzle" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Cotoons kocka bébi puzzle

Smoby - Cotoons kocka bébi puzzle

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.