Cra-Z-Art - Cukorkás köröm szett

Cra-Z-Art - Cukorkás köröm szett
A Cra-Z-Art szettel édesség mintás körmöket készíthetnek maguknak a lányok. A csomagolásban található műanyag körmök segítik a gyakorlást, majd később a saját körmüket vagy barátnőjük körmét is kedvükre dekorálhatják. A csomagolásban minden megtalálható, ami a tökéletes körmökhöz szükséges: gyakorló köröm, körömlakk, matrica, csillámpor és 3D édesség matrica.
A "Cra-Z-Art - Cukorkás köröm szett" nevű játék gyártója a Cra-Z-Art, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Cra-Z-Art
inkább lányoknak
60738
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Cra-Z-Art - Cukorkás köröm szett
Cra-Z-Art - Cukorkás köröm szett

Cra-Z-Art - Cukorkás köröm szett

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.