Cra-Z-Art - Gumikarkötő-készítő szett - Sellők és unikornisok

Cra-Z-Art - Gumikarkötő-készítő szett - Sellők és unikornisok
3 590 Ft
+72 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cra-Z-Art
inkább lányoknak
nem rendelhető
81170
A Cra-Z-Art Sellők és unikornisok gumikarkötő készítő szettjével a kislányok vidám, színes és mindenekelőtt stílusos ékszereket készíthetnek maguknak gumikarikákból. A csomagban minden megtalálható, ami a divatos kiegészítők megalkotásához szükséges: különböző színű latexmentes gumikarikák, szövőkeret, hurkolótű, S-kapcsok és puffancs matricák.
A mellékelt magyar nyelvű, illusztrált használati útmutató és az angol nyelvű oktatóvideók segítségével a kislányok kis gyakorlással és türelemmel elsajátíthatják az alapokat, köztük a különböző hurkolási technikákat: a sellő-, a hercegnő-, az egyhurkos-, a létra-, vagy a vízesés mintát, de akár cuki függőket és kis virágokat is készíthetnek, amelyekkel még egyedibbé - és persze trendibbé - tehetők a kiegészítők.
Az elkészült kiegészítőket a kislányok büszkén viselhetik magukon a suliban, de akár ajándékba is adhatják barátnőiknek, testvéreiknek. Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A "Cra-Z-Art - Gumikarkötő-készítő szett - Sellők és unikornisok" nevű játék gyártója a Cra-Z-Art, főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cra-Z-Art

Cra-Z-Art - Gumikarkötő-készítő szett - Sellők és unikornisok

Cra-Z-Art - Gumikarkötő-készítő szett - Sellők és unikornisok

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.