Cra-Z-Art - Káprázatos csillogás szépség szett

Cra-Z-Art - Káprázatos csillogás szépség szett
A lányok csillogó és különleges hajszíneket, körmöket és testdíszeket készíthetnek maguknak a Cra-Z-Art szépségszett segítségével. A csomagban mindent megtalálnak majd, amire csak szükségük lehet a divatos megjelenéshez! A hajszínező krétával rózsaszín és kék tincseket, valamint mintákat is rajzolhatnak a hajukra, a köröm matricákkal pedig még sosem volt ilyen egyszerű a manikűr. A sablonokkal csillámtetoválást és karkötőket is készíthetnek a teljes tündökléshez.
A "Cra-Z-Art - Káprázatos csillogás szépség szett" nevű játék gyártója a Cra-Z-Art, főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Cra-Z-Art
inkább lányoknak
71798
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Cra-Z-Art - Káprázatos csillogás szépség szett

Cra-Z-Art - Káprázatos csillogás szépség szett

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.