KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Cra-Z-Art - Nyúlós-roppanós gyurmapékség

Cra-Z-Art - Nyúlós-roppanós gyurmapékség
10 190 Ft
+204 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cra-Z-Art
nem rendelhető
81633
ROPPANT jó gyurmapékség a Cra-Z-Arttól!
A Cra-Z-Art Nyúlós-roppanós gyurmapékség szettjével a gyerekek megnyithatják saját nyalánksággyárukat, és számtalan ínycsiklandozóan kinéző töltött gyurmafinomságot formázhatnak meg, ráadásul ha elkészültek, szét is roppanthatják azokat! A készletben különböző színű gyurmák, 3 doboz slime, egy flakon máz, díszítőeszközök (pl. flitterek, konfetti, gyöngyök) valamint különféle formázóeszközök, többek között egy formázó állomás, modellező kés és még sok más rejlik.
A magyar nyelvű használati utasítás segítségével a kis alkotók töltött gofrit, fánkot és bármilyen más péksüteményt elkészíthetnek, ami csak szemüknek-szájuknak ingere. Ha a jól felszerelt állomás segítségével megformázták a nyalánkságot és megtöltötték slime-mal, már csak le kell kenniük a gyurmafinomságot a mázzal, majd várni, amíg megszárad, végül pedig szétroppantani a megszáradt réteget - ekkor a slime kifolyik, a vizuális élménytől pedig száj nem marad majd szárazon. A gyurma ezután újra összegyúrható, így a kis "gyártulajdonosok" új gyurmaédességet készíthetnek belőle.
A készlet segítségével fejlődik a gyerekek finommotorikája, szem-kéz koordinációja, képzelete, fantáziája és kreativitása. Tökéletes választás a finomságok és a gyurmázás kedvelőinek.
A slime tömege: 113 gramm
A máz űrtartalma: 59,1 ml
A "Cra-Z-Art - Nyúlós-roppanós gyurmapékség" nevű játék gyártója a Cra-Z-Art, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cra-Z-Art

Cra-Z-Art - Nyúlós-roppanós gyurmapékség

Cra-Z-Art - Nyúlós-roppanós gyurmapékség

10 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.