Cra-Z-Art - Puffancs slime

Cra-Z-Art - Puffancs slime
3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cra-Z-Art
nem rendelhető
81169
Hogyan lehet egy slime még különlegesebb? Hát ha mi magunk készítjük el!
A Cra-Z-Art Puffancs slime szettjével a gyerekek saját maguk keverhetik ki különleges állagú puffancs slime-jukat. A dobozban minden megtalálható, ami a nyúlós, érdekes textúrájú anyag "megszületéséhez" szükséges.
Az elkészítés pofonegyszerű: csupán a mellékelt ragasztóra, színezőanyagra, aktivátorra, valamint vízre és a dobozban rejlő mérőpohárra, pálcára és egy csipet gyurmára van szükség hozzá. A megfelelő mennyiségek kimérését és összedolgozását követően a massza besűrűsödik, és már kész is a fukszia vagy zöldeskék színű slime. Minél több gyurma kerül a masszába, annál pufibb slime hozható létre. Az elkészült slime-ot a gyerekek kedvükre nyomogathatják, alakíthatják, ha pedig vége a nagy gyúrásnak, a dobozban található fedeles pohárkában egyszerűen tárolhatják, így nem szárad majd ki.
A slime egyszerre szórakoztató és stresszoldó játék, amely különleges alakíthatóságának köszönhetően fejleszti a gyerekek taktilis érzékelését, finommotorikáját és fantáziáját.
A "Cra-Z-Art - Puffancs slime" nevű játék gyártója a Cra-Z-Art, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cra-Z-Art

Cra-Z-Art - Puffancs slime

Cra-Z-Art - Puffancs slime

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.