2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Cra-Z-Art - Slime smoothie - rózsaszín

Cra-Z-Art - Slime smoothie - rózsaszín
3 390 Ft
+68 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cra-Z-Art
inkább lányoknak
nem rendelhető
81168
A Cra-Z-Art rózsaszín slime smoothie-ja nemcsak azért egyedülálló, mert extranyúlós, hanem azért is, mert finom édes illatot áraszt. A készletben a slime mellett egy csomag habgyöngy is található, amit a gyerekek belekeverhetnek a rózsaszín slime-ba, emellett pedig egy vidám, eper alakú radírral is gazdagodhatnak a kis tulajdonosok. A slime látványában és tapintásában is a finom, krémes smoothie érzetét kelti, így élmény lesz a vele való játék. A massza szappanos vízzel könnyen lemosható a bőrről és a legtöbb felületről.
A slime egyszerre szórakoztató és stresszoldó játék, amely különleges alakíthatóságának köszönhetően fejleszti a gyerekek taktilis érzékelését, finommotorikáját és fantáziáját.
A slime súlya: 283 gramm
A "Cra-Z-Art - Slime smoothie - rózsaszín" nevű játék gyártója a Cra-Z-Art, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cra-Z-Art

Cra-Z-Art - Slime smoothie - rózsaszín

Cra-Z-Art - Slime smoothie - rózsaszín

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.