CraftArt - Festés számok szerint - Unikornis, 33,5 x 23,8 cm

2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
CraftArt
8 éves kor fölött
1-3 nap
77032
A CraftArt: Festés számok szerint készletével egy 33,5 x 23,8 cm méretű, unikornist ábrázoló színes festményt készíthetnek el az alkotni vágyók. Ehhez nincs más dolguk, mint az előrajzolt, natúr vásznon szereplő számokat egyeztetni a festékes tégelyekre írt számokkal, és kitölteni a megfelelő színnel az adott, körvonallal határolt területet. Annak érdekében, hogy a színek ne keveredjenek, érdemes először a legvilágosabb színnel kezdeni, majd minden színváltásnál vízzel alaposan megtisztítani az ecsetet. A dobozban minden megtalálható, ami a festéshez szükséges: 1 db ecset és 7 különböző színű prémium festék.
Az alkotótevékenység fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a megfigyelőkészséget, a koncentrációt, valamint a színdifferenciálás képességét. Kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik e tevékenységben, az elkészült kép pedig díszítheti a szoba falát, de akár ajándékba is adható.
A "CraftArt - Festés számok szerint - Unikornis, 33,5 x 23,8 cm" nevű játék gyártója a CraftArt, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "CraftArt - Festés számok szerint - Unikornis, 33,5 x 23,8 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

CraftArt - Festés számok szerint - Unikornis, 33,5 x 23,8 cm

CraftArt - Festés számok szerint - Unikornis, 33,5 x 23,8 cm

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.