Crayola Color Wonder - Állatok maszatmentes mega kifestő csomag

9 190 Ft
+184 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
1-2 munkanap
81619
Varázslat! A Crayola Color Wonder termékekkel a gyerekek maszatmentesen alkothatnak, ugyanis ezek a filctollak sehol máshol nem hagynak nyomot, csakis a Color Wonder kifestõlapokon.
Ebben a mega kifestõ csomagban aranyos állatokat ábrázoló képeknek adhatnak új színt a színezni szeretõ gyerekek. A dobozban a színezõlapok mellett 6 különbözõ színû festék, egy ecset, valamint 6 filctoll kapott helyet, amelyek nem színezik be sem a gyerekek kezét, sem a bútorokat, sem pedig a ruhákat. A készletet a gyerekek magukkal vihetik a nyaralásokra, utazásokra - hiszen nincs is jobb, mint egy kis alkotással elütni az idõt.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és szem-kéz koordinációját, emellett a készlet segítségével a lurkók megismerkedhetnek a különbözõ állatokkal.
A "Crayola Color Wonder - Állatok maszatmentes mega kifestő csomag" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Crayola Color Wonder - Állatok maszatmentes mega kifestő csomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 28-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola Color Wonder - Állatok maszatmentes mega kifestő csomag

Crayola Color Wonder - Állatok maszatmentes mega kifestő csomag

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.