2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Crayola Creations - Emlékkönyv készítő szett

Crayola Creations - Emlékkönyv készítő szett
9 290 Ft
+186 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
nem rendelhető
81622
A Crayola Creations Emlékkönyv készítõ szettjével a kislányok stílusos, trendi feliratokkal (pl. Peace, LOL, Laugh, BFF, Cool stb.) és színes mintákkal díszített, spirálozott füzetet tehetnek teljesen egyedivé. A készletben mintás papírlapok, dekorlapok, csillámos ragasztók, mini ceruzák, filctollak és matricák találhatók, amelyekkel az egyhangú oldalak ripsz-ripsz színessé és különlegessé varázsolhatók. Már csak ki kell nyomtatni néhány kedves fotót, különbözõ alakzatokat kivágni a papírokból a mellékelt ollóval, gondosan megtervezni az egyes oldalakat, majd ráragasztani az elemeket a füzetlapokra.
A készlet kreatív alkotásra ösztönzi a gyerekeket, amely során fejlõdik tervezési készségük, képzeletük, kézügyességük és esztétikai érzékük. Az elkészült emlékkönyv akár ajándékba is adható - hiszen nincs is jobb a saját kézzel készített meglepetéseknél.
A "Crayola Creations - Emlékkönyv készítő szett" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola Creations - Emlékkönyv készítő szett

Crayola Creations - Emlékkönyv készítő szett

9 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.