2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Crayola Creations - Pillangós fényfogó készítő szett

Crayola Creations - Pillangós fényfogó készítő szett
12 250 Ft
+245 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
nem rendelhető
81623
A Crayola Creations Pillangós fényfogó szettjével a gyerekek 26 gyönyörû, színes ablakdíszt készíthetnek, amelyek még a borongós napokon is vidámmá varázsolják majd az ablakon való kikémlelést.
A kicsiknek nincs más dolguk, mint kiválasztani egy tetszõleges mintát (pillangó, katica, méhecske, virág, levél), kiszínezni a mellékelt színes filctollakkal, majd belehelyezni a megfelelõ formába. Ezt követõen már csak ki kell keverniük a használati utasításnak megfelelõen a folyékony ragasztóoldatot, ráönteni a képecskére, majd várni, amíg megszilárdul. A dobozban található spatula segítségével könnyen kivehetõ a formából az elkészült díszt, így már csak meg kell találni a tökéletes helyet számára az ablakon.
Az oldat könnyen keverhetõ, áttetszõre szárad, rátapad a sima felületre, valamint könnyen áthelyezhetõ egyik helyrõl a másikra. A használati útmutató érthetõ, a lépéseket egyenként bemutató illusztrációkkal segíti a kis alkotókat.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját és kreativitását. Az elkészült mûveket elajándékozhatják a gyerekek, de akár díszíthetik is velük saját szobájukat - hiszen nincs is jobb, mint saját készítésû dekorációkkal otthonossá varázsolni a gyerekszobát.
A "Crayola Creations - Pillangós fényfogó készítő szett" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola Creations - Pillangós fényfogó készítő szett

Crayola Creations - Pillangós fényfogó készítő szett

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.