Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet
A Crayola gyurmavarázs mini készlet egyszerű de nagyszerű játék. A formázó eszközök segítségével bármit megalkothatnak amit szeretnének, csak a képzelet szab határt. A játék remekül fejleszti a képzelőerőt és kreatív elfoglaltságot nyújt a gyerkőcöknek. A csomag tartalmaz 3 db kinyomóformát, egy gyurma nyújtót, egy körvágót, valamint egy vágó- és kaparó szobrász szerszámot.
A "Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Crayola
58822
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet

1 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.