Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet
1 150 Ft
+23 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
nem rendelhető
58822
A Crayola gyurmavarázs mini készlet egyszerű de nagyszerű játék. A formázó eszközök segítségével bármit megalkothatnak amit szeretnének, csak a képzelet szab határt. A játék remekül fejleszti a képzelőerőt és kreatív elfoglaltságot nyújt a gyerkőcöknek. A csomag tartalmaz 3 db kinyomóformát, egy gyurma nyújtót, egy körvágót, valamint egy vágó- és kaparó szobrász szerszámot.
A "Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet

Crayola - Gyurmavarázs mini formázó készlet

1 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.