2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Crayola - Kiszínezhető plüss cica

Crayola - Kiszínezhető plüss cica
9 290 Ft
+186 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
nem rendelhető
81144
A Crayola kiszínezhetõ plüss cicájával a gyerekek elkészíthetik saját, egyedi plüss házi kedvencüket, a csomagban található imádnivaló cicafigura pedig alig várja, hogy a kicsik színt adjanak a bundájának. A készlet 3 darab kimosható filctollat is tartalmaz, így a kis cicatulajdonosok számtalanszor újratervezhetik és kiszínezhetik a cuki állatkát. Milyen színűek legyenek a szívecskék? Hát a csillagok? Legyen a cicus pofiján valamilyen minta? Csak a gyerekek képzeletén múlik, hogy milyen bundát varázsolnak az ölelnivaló figurának.
A plüssfigura mosógépben mosható.
A játék fejleszti a gyerekek kreativitását, képzeletét, finommotorikáját, valamint lehetõséget teremt különbözõ történetek eljátszására, amely során a kicsik kommunikációs készsége is fejlõdik.
Ha a filctollakat a gyerekek véletlenül a szájukba veszik vagy összemaszatolják magukat, aggodalomra semmi ok, hiszen a Crayola termékek nem tartalmaznak veszélyes vagy káros anyagokat.
A cica anyaga: 100% poliészter
A "Crayola - Kiszínezhető plüss cica" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola - Kiszínezhető plüss cica

Crayola - Kiszínezhető plüss cica

9 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.