KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Crayola - Mesés mágneses játékszett kétoldalú táblával

Crayola - Mesés mágneses játékszett kétoldalú táblával
20 850 Ft
+417 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
inkább lányoknak
nem rendelhető
81621
Mese, mese, mátka... Crayola mágnestábla!
A Crayola mesés mágneses játékszettjével a gyerekek újrateremthetik kedvenc tündérmeséiket. A doboz egy kétoldalú mágneses táblát rejt, amelynek fehér oldala szárazon törölhető, ezáltal a készletben található viaszkrétával kedvükre rajzolhatnak rá a gyerekek. A másik oldal fekete színű, amelyet a 4 különböző színű krétával varázsolhatnak sokszínűvé a kicsik. A rajzeszközök mellett az összesen 65 elemből álló készlet 36 db színes, áttetsző, csillogó mágneses betűt, 20 meseszereplőt vagy tárgyat ábrázoló mágnest, valamint 3 mágneses, fogaskereket tartalmaz, amelyek mind-mind feltehetők a tábla két oldalára.
Az aranyos grafikával és élénk színekkel kidolgozott mágnesek játékra hívják a kicsiket, a rajzolható felület pedig teret nyit a kreatív alkotásnak. A strapabíró, praktikus fogantyúval ellátott táblát a boldog tulajdonosok bárhová magukkal vihetik, így nemcsak a gyerekszobában, hanem a nappaliban, a nagyinál vagy akár utazás közben is játszhatnak vele. A fogantyú segítségével a tábla akár az asztalon is felállítható.
A játékszettel a gyerekek elmesélhetik Hamupipőke, az Alíz Csodaországban, A 3 kismalac vagy A kis hableány történetét, amely fejleszti kommunikációs készségüket, képzeletüket és fantáziájukat. Az elemek rakosgatásával finommotorikájuk és szem-kéz koordinációjuk is fejlődik.
A "Crayola - Mesés mágneses játékszett kétoldalú táblával" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola - Mesés mágneses játékszett kétoldalú táblával

Crayola - Mesés mágneses játékszett kétoldalú táblával

20 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.