KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Crayola - Művésztoll neon zsírkrétával

Crayola - Művésztoll neon zsírkrétával
13 390 Ft
+268 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
inkább lányoknak
nem rendelhető
81609
Festés zsírkrétával? Miért is ne?
A Crayola Művésztoll készletével a gyerekek valódi Picassoknak érezhetik magukat, hiszen a készletben található stílusos, egyszerűen használható olvasztótoll és Crayola zsírkréták segítségével gyönyörű, neon színben pompázó viaszfestményeket kreálhatnak.
Az alkotáshoz a kis művészeknek nincs más dolguk, mint a kiválasztott, kicsomagolt zsírkrétát darabokra törni, belehelyezni a tollba, bekapcsolni a szerkentyűt, majd 30-60 másodperc múlva (amikor a szín egyenletesen elkezd folyni) a papírra pingálni a pöttyöket, csíkokat és más alakzatokat - bármit, amire csak a kreativitásuk ösztönzi őket. Az olvasztótollat egyenesen, hegyével a papír felé kell tartani alkotás közben, valamint ügyelni kell arra, hogy a kupak le legyen zárva. A maximális olvasztó hőmérséklet elérését zöld LED-fény jelzi.
A dobozban 3 gyakorlólap is helyet kapott, amelyen a gyerekek az alkotás előtt gyakorolhatják a művésztoll használatát: a csíkozást, pöttyözést, a hullámvonalak és geometrikus formák, valamint egy aranyos unikornis és egy delfinkornis kifestését.
A Művésztollat egyszerű Crayola márkájú zsírkréták olvasztására tervezték. Használatát a részletes, magyar nyelvű használati útmutató segíti.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását, képzeletét és fantáziáját. Segítségével a festés egy teljesen új dimenziója nyílik meg az alkotni vágyó lurkók előtt. A készlet remek ajándék lehet a zsírkrétával és festékkel festeni, színezni szerető gyerekek számára.
A "Crayola - Művésztoll neon zsírkrétával" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola - Művésztoll neon zsírkrétával

Crayola - Művésztoll neon zsírkrétával

13 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.