Crayola - Paletta lemosható festékkel és ecsettel, 12 db-os

12 szín, egy paletta, pár ecset, egy ifjú művész, és kész is a csodálatos alkotás. A kreatív gyerekek imádni fogják ezt a palettát, hiszen máris igazi művészekké válnak, a szülők számára pedig jó hír: a festék könnyedén lemosható a bőrről, és kimosható a legtöbb ruhából is. Ráadásul a festékek visszazárható tégelyekben találhatók, így nem száradnak ki. A tégelyek újratölthetők a webshopunkban is kapható Crayola könnyen lemosható festékekkel.
A "Crayola - Paletta lemosható festékkel és ecsettel, 12 db-os" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Crayola
1-3 nap
73702
3 890 Ft
A "Crayola - Paletta lemosható festékkel és ecsettel, 12 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 28-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 28-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Crayola - Paletta lemosható festékkel és ecsettel, 12 db-os

Crayola - Paletta lemosható festékkel és ecsettel, 12 db-os

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.