Crayola Silly Scents - Illatos gyurmakészlet dobozban - 4 db

4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Crayola
1-3 nap
79194
A Crayola Silly Scents gyurmakészlete könnyen formálható, puha, élénk színű, és ami a legjobb, illatos gyurmákat tartalmaz, amelyekből a gyerekek kedvükre alkothatnak különböző gyümölcsöket, tárgyakat, állatokat, virágokat, vagy bármit, amit csak szeretnének.
Ebben a készletben 4 tégely különböző színű (narancssárga, lila, citromsárga, kék) és illatú (narancs, szőlő, citrom, áfonya) gyurma található. A tégelyben tárolva a gyurmák nem száradnak ki, így a kicsik újra és újra használhatják őket.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?
A gyurmák összsúlya: 453 g
A "Crayola Silly Scents - Illatos gyurmakészlet dobozban - 4 db" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 2 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Crayola Silly Scents - Illatos gyurmakészlet dobozban - 4 db" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola Silly Scents - Illatos gyurmakészlet dobozban - 4 db

Crayola Silly Scents - Illatos gyurmakészlet dobozban - 4 db

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.