Crayola Washimals - Kutya és cica játékszett

Crayola Washimals - Kutya és cica játékszett
A Crayola Washimals Kutya és cica szett 2 db aranyos állatkát rejt, amelyeket a gyerekek szabadon színezhetnek és firkálhatnak, újra és újra! Cica és kutya lapul a csomagban, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.
Ha elkészült az alkotás, elég csak lemosni az imádni való varázslényeket, és kezdődhet elölről a móka! Még szappanra sincs szükség, elég lesz a víz is meg a dobozban található kis kefékkel. A dobozban továbbá 3 db lemosható filctoll is található.
A filctollat könnyen le lehet törölni a bőrről és a ruhákból is egyszerűen ki lehet mosni, így aztán minden adott egy fergetegesen kreatív és mókás délutánhoz.
A "Crayola Washimals - Kutya és cica játékszett" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Crayola
73720
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Crayola Washimals - Kutya és cica játékszett

Crayola Washimals - Kutya és cica játékszett

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.