Crayola Washimals - Lagúna játékszett

A Crayola Washimals Lagúna játékszett 4 db aranyos állatkát rejt, amelyeket a gyerekek szabadon színezhetnek és firkálhatnak, újra és újra! Halak, bálna és polip lapul a csomagban, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.
Ha elkészült az alkotás, elég csak lemosni az imádni való varázslényeket a szettben található kádban, és kezdődhet elölről a móka! Még szappanra sincs szükség, elég lesz a víz is meg a dobozban található kis kefével. A dobozban továbbá 6 db lemosható filctoll is található.
A filctollat könnyen le lehet törölni a bőrről és a ruhákból is egyszerűen ki lehet mosni, így aztán minden adott egy fergetegesen kreatív és mókás délutánhoz.
A "Crayola Washimals - Lagúna játékszett" nevű játék gyártója a Crayola, főleg 3 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Crayola
1-3 nap
73721
12 190 Ft
A "Crayola Washimals - Lagúna játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Crayola

Crayola Washimals - Lagúna játékszett

Crayola Washimals - Lagúna játékszett

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.