Creagami - 3D origami készlet, kicsi - Halacska

Creagami - 3D origami készlet, kicsi - Halacska
Megérkezett Creagami origami készlete, amellyel izgalmas 3D-s figurák hozhatók létre! Ebben a szettben egy Halacska alakja hajtható össze, amelyre 249 db színes origami papír áll rendelkezésre és egy útmutató a makett helyes elkészítéséhez. A hajtogatott papír gyönyörű színes modelljeinek évszázados japán művészete serkenti a kreativitást és gyakran nyugtató hatással is szolgál a kikapcsolódni vágyók számára. Az elkészült alkotás remek dekorációs elemként is használható a szobába. A termék fejleszti a kézügyességet, logikai gondolkodást, kreativitást és minden korosztály számára remek agymozgató tevékenységet kínál.
A Creagami origami termékek méretük szerint XS, S, M és L csoportokra oszlanak. A feltüntetett termék az S csoportba osztható. Súlya: 200 g.
Egyes elemek mérete összehajtogatva 6 cm.
A "Creagami - 3D origami készlet, kicsi - Halacska" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
7 éves kor fölött
70095
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Creagami - 3D origami készlet, kicsi - Halacska

Creagami - 3D origami készlet, kicsi - Halacska

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.