Creagami - 3D origami készlet, közepes - Sárkány

Megérkezett Creagami origami készlete, amellyel izgalmas 3D-s figurák hozhatók létre! Ebben a szettben egy Sárkány alakja hajtható össze, amelyre 481 db origami papír áll rendelkezésre és egy útmutató a makett helyes elkészítéséhez. A hajtogatott papír gyönyörű színes modelljeinek évszázados japán művészete serkenti a kreativitást és gyakran nyugtató hatással is szolgál a kikapcsolódni vágyók számára. Az elkészült alkotás remek dekorációs elemként is használható a szobába. A termék fejleszti a kézügyességet, logikai gondolkodást, kreativitást és minden korosztály számára remek agymozgató tevékenységet kínál.
A Creagami origami termékek méretük szerint XS, S, M és L csoportokra oszlanak. A feltüntetett termék az M csoportba osztható. Súlya: 260 g.
Egyes elemek mérete összehajtogatva 6 cm.
A "Creagami - 3D origami készlet, közepes - Sárkány" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
7 éves kor fölött
1-3 nap
70097
3 590 Ft
A "Creagami - 3D origami készlet, közepes - Sárkány" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 29-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 29-én, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Creagami - 3D origami készlet, közepes - Sárkány

Creagami - 3D origami készlet, közepes - Sárkány

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.