KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Cry Babies - Best Friends Forever baba, 2. széria - Lala

Cry Babies - Best Friends Forever baba, 2. széria - Lala
15 250 Ft
+305 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cry Babies
inkább lányoknak
nem rendelhető
81872
Lala egy 13 éves lány, aki rengeteg kalandot él át a mágikus nyakláncait használva. A Best Friends Forever babák mindegyike imádja a divatot és követi a legújabb trendeket. A babák menő, színes ruhákat viselnek, és persze át is tudnak öltözni, ha a kedvük úgy tartja.
Lalának 15 cm hosszú haja van, amit a lányok kedvükre fésülhetnek és alakíthatnak, a szeme szikrázik, a végtagjai pedig hajlíthatók, hogy sok-sok kalandban vehessen részt.
A szettben 7 darab kiegészítő található - köztük egy varázslatos nyaklánc. A csomagolás gardrób szekrénnyé alakítható, amelyben minden kiegészítő elfér.
A teljes kollekció 6 db különböző babából áll.
A baba magassága: 24 cm
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Best Friends Forever baba, 2. széria - Lala" nevű játékot főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cry Babies

Cry Babies - Best Friends Forever baba, 2. széria - Lala

Cry Babies - Best Friends Forever baba, 2. széria - Lala

15 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.