KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Cry Babies - Első reakciók baba - Dreamy

Cry Babies - Első reakciók baba - Dreamy
40 150 Ft
+803 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cry Babies
inkább lányoknak
nem rendelhető
81793
A Cry Babies Első reakciók szériájába tartozó Dreamy babával a gyerekek felfedezhetik az érzések szövevényes világát. A játék baba több mint 65 különböző reakcióra és hangra képes, többek között valódi könnyeket sír, kifejezi, ha álmos, éhes vagy boldog, valamint lehunyja a szemét, ha elálmosodott.
A dobozban különböző kiegészítők is rejlenek (pl. cumi és cumisüveg), amelyeknek köszönhetően a kislányoknak még valósághűbb játékélményben lehet részük. A baba imádnivaló egyszarvú ruhát, valamint divatos babacipőt visel, színes haja igazán varázslatossá teszi megjelenését.
A játék fejleszti a fantáziát és a képzelőerőt. A „kis anyukák” babájuk gondozásával a felnőttek világát utánozhatják szerepjáték által, így sokat tanulnak a felelősségvállalásról, a szeretetről, önállóságról és a gondoskodásról.
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Első reakciók baba - Dreamy" nevű játékot főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cry Babies

Cry Babies - Első reakciók baba - Dreamy

Cry Babies - Első reakciók baba - Dreamy

40 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.