Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Ella

Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Ella
16 250 Ft
+325 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cry Babies
inkább lányoknak
73255
Találkozz Cry Babies Ellával, aki gyönyörű eperpizsamát visel és Tutti Frutti világában él! Nagyon aranyos, de ... igazi könnyeket sír, amikor kiveszed a cumiját! Tedd vissza a cumiját újra, különben nem hagyja abba a sírást, és még hangosabban fog sírni! Ha máshogy szeretnéd megnyugtatni, le is fektetheted aludni. Ráadásul a pizsamája eper illatú!
A játék elemmel működik (2db AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Ella" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 2 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Cry Babies

Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Ella

Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Ella

16 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.