Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Mel

Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Mel
16 250 Ft
+325 hűségpont ajándékba - Részletek...
Cry Babies
inkább lányoknak
73254
Ismerje meg Cry Babies Mel-t, aki egy aranyos, görögdinnye pizsamát viselő baba, aki a Tutti Frutti világban él! Nagyon aranyos, de ... igazi könnyeket sír, amikor kiveszed a szájából a cumiját! Tedd vissza a cumiját újra, különben nem hagyja abba a sírást, és még hangosabban fog sírni! Ha más módon szeretnéd megnyugtatni, le is fektetheted aludni. Ráadásként: a pizsamája görögdinnye illatú!
A játék elemmel működik (2db AAA elem). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Mel" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 2 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Cry Babies

Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Mel

Cry Babies - Tutti frutti síró baba - Mel

16 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.