KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csak egy - társasjáték

Csak egy - társasjáték
8 990 Ft
+180 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59028
Izgalmas és pörgős játék, ahol nagy szükség van a csapatmunkára. Az egyik játékosnak kiemelt szerepe lesz az adott körben, ugyanis az ő feladata lesz hogy kitalálja a titkos szót. A többieknek kulcsszavakat kell írniuk, amikkel rávezethetik csapattársukat a helyes megoldásra. Ám ha két játékos véletlenül ugyanazt a szót írja, az a szó már nem használható, így törekedni kell arra, hogy minél egyedibb kifejezések kerüljenek a papírra. A játékidő kb. 20 perc.
A "Csak egy - társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csak egy - társasjáték

Csak egy - társasjáték

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.