KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csapd le a békát! - ügyességi játék

Csapd le a békát! - ügyességi játék
3 390 Ft
+68 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81902
Ez a játék a klasszikus „csapd le a vakondot” ügyességi játék békás változata. A játék lényege az, hogy amint a békák kidugják a fejüket a lyukból, a mellékelt kalapáccsal, vagy a kezünkkel azonnal fejbe kólintsuk.
A kalapács csúszásmentes markolattal rendelkezik, és mindig a helyén találjuk a tárolónyílásnak köszönhetően. A játék lekerekített, kényelmes a tapintású.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikát.
A "Csapd le a békát! - ügyességi játék" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csapd le a békát! - ügyességi játék

Csapd le a békát! - ügyességi játék

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.