KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csigatempó társasjáték

Csigatempó társasjáték
5 550 Ft
+111 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
nem rendelhető
80307
A csigáknak is joga van részt venni gyorsasági... khmm lassúsági versenyben. Itt a szerencse számít, na meg hogy az erdőt tisztán tartsátok. Tegyél meg mindent azért, hogy NE te legyél az első! De ez nem is olyan könnyű, amikor egymás csigáival is léphettek.
A Csigatempó nevével ellentétben egy roppant pörgős és aranyos családi társasjáték, ahol igazából egy lassúsági versenyben kell részt vennetek. Használjátok a dobókockák különböző színeit, hogy mozgassátok a csigákat. A játék akkor ér véget, amikor az egyik csiga áthalad a célvonalon, azonban a versenyt nem ő nyeri meg, hanem a leglassabb csiga. Jól olvastad! Minél lassabb a csiga, annál több pontot kap!
A játék előkészületek egyszerűek. Miután a játéktáblát a játéktér közepére helyeztétek, tegyétek mellé a dobókockákat és a hulladékjelölőket. Ezután helyezzétek az összes csigát a START mezőre (akkor is, ha nem játszotok 6-an). Fordítsátok képpel lefelé az összes játékoslapkát és keverjétek meg őket, 2-3 fő esetén 2-2 db lapkát, míg 4-6 fős játék esetén 1-1 db lapkát vegyetek magatokhoz. Ezek határozzák meg, hogy mely csiga vagy éppen csigák tartoznak hozzátok. FONTOS, ne mutassátok meg senkinek, képpel lefelé helyezzétek magatok elé!
És hogy hogyan szerzel pontokat?
Ha egy csiga áthaladt a célvonalon, akkor a játék véget ért. Mindenki annyi pontot kap, ahányadik mezőn áll, tehát minél közelebb vagy a starthoz, annál több pontot kapsz majd!
A Csigatempó több országban és évben is döntős helyezést kapott Az év legjobb gyerekjátéka kategóriában.
A "Csigatempó társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csigatempó társasjáték

Csigatempó társasjáték

5 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.