KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csillámos mazsorett pálca, 31,5 cm

Csillámos mazsorett pálca, 31,5 cm
1 090 Ft
+22 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81376
Egy vérbeli mazsorettnek csillogó pálca dukál!
Ezzel a mazsorett pálcával pedig a kis botforgatók stílusosan adhatják elő mutatványaikat. A színes, csillogó pálca igazán dekoratív, segítségével pedig a gyerekek elsajátíthatják a pálcaforgatás művészetét, emellett jelmezkiegészítőként is használható.
A pálca fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, hozzájárul a helyes testtartás kialakulásához, ráadásul - ha csapatban használják a gyerekek - közösségépítő hatása is vitathatatlan.
A pálca hossza: kb. 31,5 cm
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.
Fontos! A megrendelt labdák (a legtöbb esetben) leeresztett állapotban kerülnek kiszállításra).
A "Csillámos mazsorett pálca, 31,5 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csillámos mazsorett pálca, 31,5 cm

Csillámos mazsorett pálca, 31,5 cm

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.