Csillogó unikornis homokképkészítő szett

Csillogó unikornis homokképkészítő szett
A lányok színes unikornis formákat készíthetnek a Csillogó unikornis homokkép készítő készlet segítségével! A formákat fel kell tölteni, tetszés szerint a színes homokkal, hogy szép dísze legyen a szobának, vagy akár ajándéknak is kiváló lehet. A könnyű és gyors töltést a készlethez mellékelt tölcsér és pálcika segíti. A Csillogó unikornis homokkép készítő készlet 4 darab állatformát, 6 csomag homokot, 1 csomag csillámport, 1 darab tölcsért, 1 darab lapátot, 1 darab pálcikát, valamint egy darab ragasztót tartalmaz. Anyaga homok és műanyag. A csomagolás mérete: 7 x 34 x 25 cm. Élénk rózsaszín, kék, lila, fehér és sárga színei, valamint unikornis mintái vidámságot sugároznak. 4 éves kortól ajánlott.
A "Csillogó unikornis homokképkészítő szett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
64705
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Csillogó unikornis homokképkészítő szett
Csillogó unikornis homokképkészítő szett

Csillogó unikornis homokképkészítő szett

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.