2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Csináld magad! - Dinoszaurusz kristály-medál szett

Csináld magad! - Dinoszaurusz kristály-medál szett
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81656
Az üvegfestés jó móka, azonban előfordul, hogy nem sikerül jól megrajzolni a kontúrokat... A Csináld magad dinoszaurusz fényvarázs készítő szettel azonban ez a gond ripsz-ropsz megoldódik, hiszen a gyerekek előre elkészített formalapokat tölthetnek meg színekkel. A dobozban a különböző dinoszauruszokat ábrázoló, felakasztható formák mellett színes festékeket, gyémánt alakú és sima gyöngyöket, valamint segédeszközöket is találnak a lurkók, amelyekkel gyerekjáték lesz elkészíteni a dekoratív kiegészítőket.
A dobozban 6 különböző forma található, amelyeket a gyerekek - kifestés és díszítés után - a mellékelt damil és láncok segítségével felakaszthatnak a szobájukban, ráerősíthetik díszként a táskájukra, de akár a nyakukban is viselhetik azokat.
Az alkotótevékenység során fejlődik a lurkók képzelete, kreativitása, szem-kéz koordinációja és finommotorikája. A készlet mindemellett lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyerekek elinduljanak az önkifejezés útján.
A "Csináld magad! - Dinoszaurusz kristály-medál szett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csináld magad! - Dinoszaurusz kristály-medál szett

Csináld magad! - Dinoszaurusz kristály-medál szett

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.