KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csináld magad! - Hűtőmágnes csempék

Csináld magad! - Hűtőmágnes csempék
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81668
Történetmesélés a hűtőn? Miért is ne?
Ezzel a Csináld magad hűtőmágnes készítő szettel a gyerekek saját készítésű hűtőmágnescsempéken keresztül mesélhetik el legkedvesebb meséiket vagy saját történeteiket. A dobozban 10 darab csempe, mágnesek, ecset, valamint 6 különböző színű festék rejlik, amelyekkel a gyerekek megalkothatják a különleges, teljesen egyedi mágneses csempéket.
Csak meg kell festeni a csempéket, ráragasztani a hátoldalukra a mágneslapokat, és már kész is a dekoratív használati tárgy, ami felkerülhet a hűtőre vagy egy mágneses táblára, de a kis alkotók akár el is ajándékozhatják őket szeretteiknek. Unikornis legyen rajta? Varázslatos kastély? Esetleg szivárvány? Csak a gyerekeken múlik.
A készlet fejleszti a gyerekek kreativitását, képzeletét, kézügyességét és esztétikai érzékét. Tökéletes választás alkotni szerető kicsiknek.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Csináld magad! - Hűtőmágnes csempék" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csináld magad! - Hűtőmágnes csempék

Csináld magad! - Hűtőmágnes csempék

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.