KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csináld magad! - Hűtőmágnes készítő szett - Muffin

Csináld magad! - Hűtőmágnes készítő szett - Muffin
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81666
Aranyos hűtőmágnesek saját kezűleg!
Ezzel a Csináld magad hűtőmágnes készítő szettel a gyerekek egyedi, muffin alakú hűtőmágneseket készíthetnek gipszből. A készletben minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: gipszöntő forma, gipszpor, mágnes, valamint a dekoráláshoz szükséges eszközök. Az elkészítés egyszerű, az eredmény pedig egy színes, dekoratív hűtőmágnes, amit akár ajándékba is adhatnak a kis alkotók.
A készlettel 6 különböző hűtőmágnes alkotható meg, amelyekben egy dolog közös: mindegyik egy-egy cuki cupcake-et formál meg.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Csináld magad! - Hűtőmágnes készítő szett - Muffin" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csináld magad! - Hűtőmágnes készítő szett - Muffin

Csináld magad! - Hűtőmágnes készítő szett - Muffin

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.