2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Csináld magad! - Karkötő készítő szett charmokkal

Csináld magad! - Karkötő készítő szett charmokkal
3 950 Ft
+79 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81671
Csörgő-zörgő charmok minden mennyiségben!
Ezzel a Csináld magad ékszer készítő készlettel a gyerekek trendi karkötőket és nyakláncot készíthetnek maguknak vagy kis barátnőiknek. A doboz több mint 26 kiegészítőt tartalmaz, köztük láncokat, színes zsinórokat, gyöngyöket, valamint különböző formájú és mintájú, jópofa függőket.
A kis készítőknek csak meg kell tervezniük az ékszereket, tetszőleges sorrendben felfűzni a láncra vagy zsinórra a kiegészítőket, és már kész is a legmenőbb csecsebecse. Az elkészült ékszerekkel garantáltan a suli sztárjai lesznek majd a büszke alkotók.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A "Csináld magad! - Karkötő készítő szett charmokkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csináld magad! - Karkötő készítő szett charmokkal

Csináld magad! - Karkötő készítő szett charmokkal

3 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.