KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csináld magad! - Tündérkert gipszöntő kreatív szett

Csináld magad! - Tündérkert gipszöntő kreatív szett
1 290 Ft
+26 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81951
Ki ne szeretné a tündéreket?
A legtöbb kislány odavan értük. Akár a kézműveskedésért. Ezzel a készítsd magad készlettel nem lehet mellé lőni, ha egy szuper kreatív elfoglaltságot ígérő játékkal szeretnénk meglepni a gyerekeket. A készlet tartalmaz mindent, ami gyönyörű, színesebbnél színesebb tündérek megalkotásához szükséges. Csak ki kell keverni a gipszport egy kis vízzel, beleönteni a formába, várni, amíg teljesen megszárad, és máris festhető a figura.
A "Csináld magad! - Tündérkert gipszöntő kreatív szett" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csináld magad! - Tündérkert gipszöntő kreatív szett

Csináld magad! - Tündérkert gipszöntő kreatív szett

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.