Csodálatos Pókember 2 - Blaze Wing Cycle motor

Csodálatos Pókember 2 - Blaze Wing Cycle motor
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább fiúknak
24852
Eredj a bűnözők nyomába Pókember Blaze Wing Cycle motorjával! A csodálatos Pókember 2 film alapján készült járművel legyőzheted Pókember félelmetes ellenfeleit, ehhez csak ültesd fel Pókembert a motorra, húzd hátra, nyisd le a két talpat és már indulhat is a száguldás! A Pókember: a csodálatos Pókember 2 - Blaze Wing Cycle motor készlet tartalmaz egy 10 cm-es Pókember figurát is, amit mágnessel tudsz a nyeregben tartani. Motor méretek: 14 x 12 x 6 cm.
A "Csodálatos Pókember 2 - Blaze Wing Cycle motor" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Csodálatos Pókember 2 - Blaze Wing Cycle motor

Csodálatos Pókember 2 - Blaze Wing Cycle motor

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.