Csodálatos Pókember 2 - Hálóvető tartályos kesztyű

Csodálatos Pókember 2 - Hálóvető tartályos kesztyű
7 690 Ft
+154 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább fiúknak
24850
A csodálatos Pókember újra akcióba lendül! Szuper, elasztikus anyagból készült, a csodálatos Pókember 2 mintájú 2 az 1-ben kesztyű, amint egy szerkezet is található. A kesztyűhöz egy tartályos hálóvetőt tudsz erősíteni, ami folyadékot lő ki magából, így te is hálót tudsz lőni ellenfeledre! Ha kicseréled a tartályt, akkor egy vízipisztoly lesz a hálóvető helyén, így vízzel is támadhatod ellenfeleidet! A készlet 118 ml hálófolyadékot tartalmaz. Csomagolási méretek: 29 x 6 x 23 cm.
A "Csodálatos Pókember 2 - Hálóvető tartályos kesztyű" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Csodálatos Pókember 2 - Hálóvető tartályos kesztyű

Csodálatos Pókember 2 - Hálóvető tartályos kesztyű

7 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.