Csupa csupasz tyúkeszű társasjáték

A baromfiudvarban áll a bál, a tyúkok ugyanis baromfiolimpiát tartanak, és a mai versenyszámon a tollgyűjtés áll. A tyúkok mindent megtesznek, hogy egymást megelőzzék. Amennyiben egynek sikerül átugrania az előtte lévő versenyzőt, megfosztja az értékes farktollától. Az a nyertes, aki elsőként kopasztja meg a többi versenyzőt és megszerzi az összes farktollat. De csak az nyerhet, aki jól ismeri a baromfiudvar minden egyes részletét. A figyelmetlen "tyúkeszűket" ugyanis hamar megfosztják a tollaiktól és azok a díjkiosztón majd csupaszul állhatnak. A Csupa csupasz tyúkeszű egy fergeteges memóriajáték az egész család részére. Tartalma: 24 tojásalapú kártyalap, 12 nyolcszögletű kártyalap, 4 tyúk: 2 tojó és 2 kakas, 4 farktoll, játékszabály. 2-4 játékos részére ajánlott 4 éves kortól.
A "Csupa csupasz tyúkeszű társasjáték" nevű játék gyártója a Simba, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Simba
1-3 nap
62956
6 490 Ft
A "Csupa csupasz tyúkeszű társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. október 02-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. október 02-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Csupa csupasz tyúkeszű társasjáték
6 490 Ft
KOSÁRBA!Csupa csupasz tyúkeszű társasjáték

Csupa csupasz tyúkeszű társasjáték

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.