KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Csúszkaland társasjáték

Csúszkaland társasjáték
6 950 Ft
+139 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59680
Fogjatok össze, hogy megmeneküljön a birodalom! Sir Görgő a bátor hős lovag megküzd ellenségeivel, 20 kihívást kell teljesítenie, melyek egyre csak nehezednek. Nektek nincs más dolgotok, mint az emelőkarokra akasztva, a dobozba helyezni a küldetés térképét. Az emelőkarokkal könnyedén mozgathatjátok a táblát, így Sir Görgő áthaladhat az akadályokon. A lyukakban eltűnnek az ellenségek ha a hős lovag belöki őket, de óvatosan, nehogy véletlenül ő is lepottyanjon. A játékidő kb. 20-30 perc.
A "Csúszkaland társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Csúszkaland társasjáték

Csúszkaland társasjáték

6 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.