KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Curlimals - Tüsi Süni interaktív plüss

Curlimals - Tüsi Süni interaktív plüss
3 390 Ft
+68 hűségpont ajándékba - Részletek...
Curlimals
nem rendelhető
81542
Ki mondta, hogy a sünik csak szúrósak lehetnek?A Curlimals Tüsi Süni egy pihe-puha, interaktív plüssfigura, aki csak arra vár, hogy a gyerekek örökbe fogadják. A figura reagál a törődésre: csak meg kell simogatni a buksiját, cirógatni a nóziját vagy vakargatni a pocakját, és több, mint 45 különböző hanggal és reakcióval hálálja meg a vele való foglalkozást.
A figura színes és puha bundájával igazán ölelnivaló. Az erdei állatka társul szegődhet a gyerekek mellé az óvodába, iskolába, vagy éjszaka őrizheti a kicsik álmát.
A játék felelős állattartásra, gondoskodásra tanítja a gyerekeket, emellett szerepjáték által fejleszti a kommunikációs készségüket, a képzeletüket és fantáziájukat is.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Curlimals - Tüsi Süni interaktív plüss" nevű játék gyártója a Curlimals, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Curlimals - Tüsi Süni interaktív plüss

Curlimals - Tüsi Süni interaktív plüss

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.