KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Cutie Climbers Cuki indázók - Gyümifalók játékszett, 1. széria - Gida

Cutie Climbers Cuki indázók - Gyümifalók játékszett, 1. széria - Gida
3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81060
Mi az: ennivalóan cuki, imádja a finomságokat és szeret fel-alá mászkálni? Hát egy Cutie Climber Cuki indázó!
Két dolog dobogtatja meg a Cutie Climbers cuki indázók szívét: az indákon való fel-le mászás és az ínycsiklandozó falatok. Ezek az édi állatka figurák olyannyira rajongói a finomságoknak, hogy kedvenc csemegéjük alapján 3 családba sorolhatók: Gyümifalók, Sütifalók és Nasifalók. Ebben a csomagban a Gyümifalók családjába tartozó gidával bővülhet a gyerekek gyűjteménye.
Ahhoz, hogy a kis haspók mozgásba lendüljön, csak meg kell húzni zsinórt, és már fel is mászik a hozzá tartozó indán. Az inda tetején lévő, játéktérként használható virág-otthon belsejében pedig egy cuki bébi gida is elrejtőzött. A gida a hátán fel-le viheti a gyümi-imádó bébi indázót. Ráadásul az imádnivaló csöppségek indái összekapcsolhatók, így a boldog tulajdonosok akár ékszerként vagy kiegészítőként is használhatják őket.
Webáruházunkban további Cutie Climbers Cuki indázók állatfigurák és szettek is kaphatók, így a gyerekek akár az egész vadon-válogatottat összegyűjthetik.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Cutie Climbers Cuki indázók - Gyümifalók játékszett, 1. széria - Gida" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Cutie Climbers Cuki indázók - Gyümifalók játékszett, 1. széria - Gida

Cutie Climbers Cuki indázók - Gyümifalók játékszett, 1. széria - Gida

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.