DC Batman - Indíts és védekezz! RC autó

Batman csak az 1:16 méretarányú, Indíts és védekezz RC Batmobile segítségével száguldhat Gotham City utcáin és vághat bele legújabb küldetésébe! A legendás járműhöz egy 10 cm-es Batman figura is tartozik! Ha a gyerekek beültetik Batmant a Batmobile vezetőfülkéjébe, egyetlen gombnyomással kilőhetik. Ez a könnyen vezethető jármű kombinálja a távirányítós és akciófigurás játékot, így a legszuperebb élményt nyújtja a rajongóknak. Az Indíts és Védekezz RC Batmobile USB csatlakozóval tölthető. A távirányító 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál az autóval.
Batman csak a Launch & Defend Batmobile segítségével száguldhat Gotham City utcáin és vághat bele legújabb küldetésébe! Ezt a legendás járművet egy 4” méretű Batman figurával vásárolhatod meg. Ültesd be Batmant a Batmobile vezetőfülkéjébe, és lődd ki egyetlen gombnyomással. Ez a könnyen vezethető jármű kombinálja a távirányítós és akciófigurás játékot, így a legszuperebb élményt nyújtja a rajongók számára. A Launch and Defend Batmobile USB csatlakozóval újratölthető és bármely 4” méretű Batman figurával használható. A játék elemmel működik (2db AAA elem). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "DC Batman - Indíts és védekezz! RC autó" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
65107
12 890 Ft
A "DC Batman - Indíts és védekezz! RC autó" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 23-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 23-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
DC Batman - Indíts és védekezz! RC autó
12 890 Ft
KOSÁRBA!DC Batman - Indíts és védekezz! RC autó

DC Batman - Indíts és védekezz! RC autó

12 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.